Orta Doğu Teknik Üniversitesi 12. Malzeme Günü Etkinliği
30 Nisan 2024 | 14:14

ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Malzeme Bilimleri Topluluğu'nun "12. Malzeme Günü" etkinliğinde başta ODTÜ öğrencileri olmak üzere katılımcılara "İleri Malzeme ve İleri Üretim Teknolojileri Kesişiminde Eklemeli İmalat" başlıklı sunum ile ülkemizdeki "İleri Malzeme" ve "İleri Üretim Teknolojileri"nde gerçekleştirilen çalışmalar aktarıldı.

Gazi Üniversitesi EKTAM Merkez Müdürü Prof. Dr. Metin U. SALAMCI'nın gerçekleştirdiği sunumda TÜBİTAK'ın desteği ile yürütülen 1004 programı kapsamındaki "Yeni Nesil 3 Boyutlu Yazıcı İmalat Teknolojileri Platformu" çalışmalarından örnekler verildi.

Etkinliğe katılan lisans ve lisansüstü öğrencilerinin "Eklemeli İmalat" hakkındaki merak ettikleri gelişmeler birebir görüşmelerle değerlendirildi.

ODTÜ Etkinlik-4

ODTÜ Etkinlik-2